Spletno usposabljanje HACCP za vodje v živilski dejavnosti

Vodje v živilski industriji nosijo največjo odgovornost za zagotavljanje varnosti hrane, skladnosti z zakonodajo in ugleda podjetja. Zato je razumevanje ter učinkovito vodenje sistema HACCP nepogrešljivo za vsakega nosilca živilske dejavnosti.

Usposabljanje bo 11.11.2025 s pričetkom ob 8.30 uri, potekalo bo na daljavo preko Microsoft teams.

Komu je namenjeno?

  • vodjem živilskih obratov (gostinstvo, trgovina, pekarstvo, mesarstvo, slaščičarstvo ipd.),
  • članom HACCP timov in odgovornim osebam za varnost živil,
  • podjetnikom in samostojnim podjetnikom, ki želijo zagotoviti skladnost poslovanja z zakonodajo,
  • zaposlenim v proizvodnji in predelavi živil, ki prevzemajo vodstvene naloge

Kaj boste izvedeli?

  • Zakonodajne obveznosti nosilcev dejavnosti
  • Pomen in vodenje HACCP
  • Validacije in obveznost vzorčenja živil
  • Kako optimizirati (poenostaviti) HACCP – manj evidenc, večji nadzor
  • Verifikacija
  • Priprava na obisk inšpektorja

Prijava in plačilo

Usposabljanje izvajamo v sodelovanju z OOZ Grosuplje. Prijavite se na OOZ Grosuplje.

Na izobraževanju udeleženci prejmejo tudi potrdilo o opravljenem izobraževanju, ki je sestavni del načrta in se ga mora priložiti ob inšpekcijskem nadzoru.

Z našim spletnim usposabljanjem HACCP boste stopili korak naprej k popolni varnosti živil in zagotovili ugled vašega podjetja.

Za dodatne informacije nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca ali pokličite [068 645 179].