Vodje v živilski industriji nosijo največjo odgovornost za zagotavljanje varnosti hrane, skladnosti z zakonodajo in ugleda podjetja. Zato je razumevanje ter učinkovito vodenje sistema HACCP nepogrešljivo za vsakega nosilca živilske dejavnosti.
Usposabljanje bo 11.11.2025 s pričetkom ob 8.30 uri, potekalo bo na daljavo preko Microsoft teams.
Komu je namenjeno?
- vodjem živilskih obratov (gostinstvo, trgovina, pekarstvo, mesarstvo, slaščičarstvo ipd.),
- članom HACCP timov in odgovornim osebam za varnost živil,
- podjetnikom in samostojnim podjetnikom, ki želijo zagotoviti skladnost poslovanja z zakonodajo,
- zaposlenim v proizvodnji in predelavi živil, ki prevzemajo vodstvene naloge
Kaj boste izvedeli?
- Zakonodajne obveznosti nosilcev dejavnosti
- Pomen in vodenje HACCP
- Validacije in obveznost vzorčenja živil
- Kako optimizirati (poenostaviti) HACCP – manj evidenc, večji nadzor
- Verifikacija
- Priprava na obisk inšpektorja
Prijava in plačilo
Usposabljanje izvajamo v sodelovanju z OOZ Grosuplje. Prijavite se na OOZ Grosuplje.
Na izobraževanju udeleženci prejmejo tudi potrdilo o opravljenem izobraževanju, ki je sestavni del načrta in se ga mora priložiti ob inšpekcijskem nadzoru.
Z našim spletnim usposabljanjem HACCP boste stopili korak naprej k popolni varnosti živil in zagotovili ugled vašega podjetja.
Za dodatne informacije nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca ali pokličite [068 645 179].