HACCP

Skladno z Uredbo 852/2004 ES, morajo nosilci živilske dejavnosti zagotoviti, da so vse osebe, ki na kakršenkoli način prihajajo v stik z živili, ustrezno usposobljene. Nosilci živilske dejavnosti so tisti, ki morajo svojim zaposlenim omogočiti, da so seznanjeni s pravili glede varnega dela z živili.
Vzpostavitev HACCP sistema je obvezna za vse ki se na kakršenkoli način ukvarjajo z živili, kot npr. za gostince, trgovce, skladišča živil, transportno panogo, proizvajalce živil, dopolnilna dejavnost na kmetiji…
STROKOVNO USPOSABLJANJE
Osebo ali celoten tim, odgovoren za HACCP v obratu strokovno usposobimo. Na koncu izdamo potrdilo o opravljenem usposabljanju.
IZDELAVA HACCP NAČRTA
Izdelava HACCP načrta je nepogrešljiva naložba za vse prehrambne obrate, saj zagotavlja najvišjo stopnjo varnosti in zaupanja v kakovost vaših izdelkov. Z našo strokovno podporo vam pomagamo ustvariti načrt, ki ne samo izpolnjuje, ampak presega najvišje standarde varnosti hrane, kar krepi vaš ugled in zaupanje strank.
STROKOVNA PODPORA
Naročniku pomagamo v vseh fazah opravljanja notranjega nadzora in vzpostavitvi sistema HACCP.