Novice

Novice

Legionela

Legionela – Nevarnost, Preprečevanje in Zakonske Zahteve Legionela je rod bakterij, ki so naravno prisotne v vodnih sistemih in lahko povzročijo resne okužbe pri ljudeh,

Preberi več »
Novice

Akrilamid

Akrilamid v hrani: Kaj morate vedeti o tej kemijski spojini Akrilamid je kemijska snov, ki nastaja v določenih živilih pri visokih temperaturah, običajno med cvrtjem,

Preberi več »
Novice

Dobra higienska praksa (DHP)

V živilski industriji je zagotavljanje varnosti hrane in zdravja potrošnikov ključnega pomena. Dobra higienska praksa (DHP) je temelj, na katerem temelji varnost hrane. Vključuje vse

Preberi več »
Novice

Kdo potrebuje HACCP?

Zagotovo vi! Ali ste kdaj pomislili, ali vaše podjetje zares potrebuje HACCP? Odgovor je preprost: da, potrebuje ga. HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points)

Preberi več »